محل لوگو

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 48
  • بازدید دیروز : 48
  • بازدید کل : 12935
  • عنوان اسلاید
  • عنوان اسلاید
  • عنوان اسلاید

خانواده موفق چه معیارهایی دارد؟


خانواده موفق چه ویژگی‌هایی دارد؟ این سؤال شاید برای شما هم پیش آمده باشد. خانواده جایی است که همه ما بیشتر ساعات روزمان را در آن می‌گذرانیم. بسیاری از موفقیت‌ها، مشکلات یا ویژگی‌های شخصیتی ما در خانواده شکل می‌گیرد. به همین خاطر شاید بتوان گفت تقریباً هیچ‌کس نیست که دلش نخواهد خانواده خوبی داشته باشد. داشتن یک خانواده موفق می‌تواند از همه این جنبه‌ها به ما کمک کند.

 

منبع » خانواده موفق چه معیارهایی دارد؟

با همه این‌ها داشتن یک خانواده موفق ویژگی‌هایی دارد که باید به آن‌ها توجه کنید. اگر می‌خواهید خانواده خوشبخت و شادی داشته باشید همه اعضای خانواده باید به اصولی توجه داشته باشند. اگر احساس می‌کنید مشکلی در خانواده شما وجود دارد یا همه اعضا برای بهتر شدن شرایط تلاش نمی‌کنند می‌توانید از مشاوره خانواده کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه خانواده موفق می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

ویژگی‌های خانواده موفق

ویژگی‌های خانواده موفق

برای داشتن خانواده موفق، در ابتدا باید با ویژگی های آنان آشنا شوید. این موضوع به افراد کمک می‌کند تا در کنار یکدیگر این خصوصیات و یا مهارت ها را در خود تقویت کرده و به صورت مسالمت آمیزی در کنار یکدیگر زندگی کنند. در این قسمت به بررسی این ویژگی ها می‌پردازیم.

برای عضویت در کانال تلگرامی ذهن نو کلیک کنید.

فروشگاه آرامیس

?قدردانی از یکدیگر

در یک خانواده موفق ، افراد به طور مداوم از یکدیگر قدردانی می‌کنند. در واقع آنان می‌دانند انجام کارهای مختلف، وظیفه افراد محسوب نشده و گاهی از روی لطف و محبت آنها را انجام می‌دهند. همچنین قدردانی کردن به شکل های مختلف منجر به تقویت رفتارهای مثبت شده و افراد را بیشتر ترغیب می‌کند.

?برقراری ارتباط موثر با یکدیگر

یکی از اصلی ترین خصوصیات خانواده موفق ، داشتن ارتباط موثر با یکدیگر است. در واقع آنان نحوه رفتار و همچنین واکنش نشان دادن به شکل درست را دانسته و برخورد مناسبی با یکدیگر دارند. آنها قادر هستند تا در مورد مسائل مختلف با یکدیگر صحبت کرده و تبادل نظر کنند. این موضوعات شاید به ظاهر ساده و پیش پا افتاده به نظر برسند؛ اما می‌توانند تاثیرات زیادی در روابط خانوادگی داشته باشند.

?برای پیشرفت یکدیگر تلاش می‌کنند

خانواده اولین و مهم‌ترین محیطی است که هرکدام از ما در آن رشد می‌کنیم. این محیط به حدی روی شخصیت هرکدام از ما تأثیرگذار است که اثرات رفتار اعضای خانواده را تا سال‌ها بعد در زندگی خود احساس می‌کنیم. به همین خاطر می‌توان گفت اولین ویژگی یک خانواده موفق این است که زمینه لازم برای پیشرفت شما را فراهم می‌کند.

در این خانواده همه اعضا با یکدیگر ارتباط خوبی دارند و برای موفقیت هم تلاش می‌کنند. شناخت استعداد و توانایی هریک از اعضا، کمک کردن و حمایت برای پیشرفت کردن وی ازجمله این تلاش‌ها هستند. برای آشنایی با راه های حمایت از همسر کلیک کنید.

?خانواده موفق در شرایط سخت کنار هم هستند

همه ما در شرایط سخت به کسانی نیاز داریم که بتوانیم به آن‌ها تکیه کنیم و روی کمک آن‌ها حساب کنیم. اما چه کسی بهتر از خانواده برای هرکدام از ما پیدا می‌شود؟ حتماً شما هم به تجربه متوجه این موضوع شده‌اید که در شرایط سخت ما بیش از هرکس به حمایت و همراهی والدین و خواهر و برادرهایمان نیاز داریم. یکی دیگر از ویژگی‌های خانواده موفق این است که در شرایط سخت کنار هم هستند. اعضا در این شرایط همدلی بالایی با هم دارند و برای برطرف شدن مشکلات به یکدیگر کمک می‌کنند.

یکی از شرایط چالش برانگیز بیماری یا مشکلاتی است که برای والدین خود یا همسرمان پیش می‌آید، خیلی اوقات ریشه اختلافات در کمک‌های مالی یا صرف انرژی برای آن‌هاست. به همین منظور پیشنهاد می‌شود مقاله کمک به پدر و مادر را حتما بخوانید.

?اعضا یکدیگر را دوست دارند

کارل راجرز روانشناس امریکایی معتقد است مهم‌ترین نیاز هر انسان این است که یک نفر او را بدون قید و شرط و درست همان‌طور که هست دوست داشته باشد. این ویژگی در یک خانواده موفق و شاد وجود دارد. در این خانواده اعضا سعی نمی‌کنند دائماً با ایراد گرفتن از رفتار هم یکدیگر را تربیت کنند و هرکس سایر اعضا را همان‌طور که هستند با تمام نقاط قوت و ضعف‌اش دوست دارد.

در حقیقت هریک از اعضای این خانواده احساس می‌کنند کسی هست که آن‌ها را همان‌گونه که هستند دوست دارد و این می‌تواند تأثیر بالایی در سلامت روان هر یک از آن‌ها داشته باشد. برای آشنایی با خانواده سالم کلیک کنید.

?همکاری اعضا با یکدیگر

اگر می‌خواهید خانواده موفق و خوشبختی داشته باشید همکاری با یکدیگر را جدی بگیرید. اگر هرکدام از اعضای یک خانواده احساس کنند که در انجام دادن وظایف‌شان تنها هستند و هیچ‌کس نیست که به آن‌ها کمک کند فشار روانی بسیاری را تجربه می‌کنند. اما تقسیم وظایف، کمک کردن در کارها به یکدیگر و همکاری باعث می‌شود هرکدام از اعضا در خانواده احساس مسئولیت کند و این باور به وجود می‌آید که اعضای خانواده او را دوست دارند.

?داشتن اوقات فراغت در کنار یکدیگر

شاید شما هم متوجه این موضوع شده باشید که وقتی با کسی خاطرات شیرینی دارید احساس علاقه و تعلق‌خاطرتان هم به او بیشتر از دیگران است. این رازی است که اعضای یک خانواده موفق به‌خوبی متوجه آن هستند. به همین خاطر است که آن‌ها حتماً در طول روز یا هفته زمانی را به بودن در کنار هم و گذراندن اوقات فراغت اختصاص می‌دهند.

?به نظرات یکدیگر احترام می‌گذارند

یکی از ویژگی‌های خانواده‌ای که درگیر مشکلات می‌شود این است که تنها یک نفر تصمیم‌گیرنده است. در این خانواده‌ها معمولاً پدر یا مادر است که برای موضوعات مختلف تصمیم می‌گیرد؛ و به بچه‌ها اجازه اظهارنظر داده نمی‌شود. این شرایط باعث مشکلات بسیاری ازجمله از دست دادن اعتمادبه‌نفس در فرزندان می‌شود. اما در یک خانواده موفق برای مسائل به‌صورت گروهی تصمیم‌گیری می‌شود.

این خانواده‌ها معتقدند مسائل خانواده به همه اعضا مربوط است. به همین خاطر همه اعضا باید آن را بدانند و راجع به آن نظر بدهند. به‌علاوه هریک از اعضا اجازه دارد در کنار مشورت گرفتن از دیگران، خودش برای مسائل زندگی خود تصمیم بگیرد.

?رعایت حریم شخصی اعضا

اگر می‌خواهید خانواده سالمی داشته باشید رعایت مرزها و حریم‌ها از آن دسته موضوعاتی است که باید به آن توجه کنید. چک کردن تلفن همراه یا وسایل شخصی اعضا در چنین خانواده‌هایی اتفاق نمی‌افتد. اعضای یک خانواده موفق درعین‌حال که همیشه برای مشورت کردن و کمک به یکدیگر آماده هستند هرگز وارد حریم خصوصی یکدیگر نمی‌شوند. به عبارتی هریک از اعضا در کنار زندگی خانوادگی که در کنار دیگران دارد زندگی و حریم شخصی خودش را هم دارد.

?سبک تربیتی والدین

شاید بتوان گفت والدین در یک خانواده مهم‌ترین وظیفه را دارند. رفتار والدین با فرزندان می‌تواند شرایط یک زندگی را روزبه‌روز بهتر کند؛ و درعین‌حال می‌تواند مشکلات روحی بسیاری را برای فرزندان ایجاد کند. به همین خاطر سبک تربیتی صحیح یکی از ویژگی‌هایی است که باید به آن دقت کافی داشته باشید. روانشناسان معتقدند آزاد گذاشتن بیش‌ازحد فرزندان و یا زورگویی و استبداد هردو باعث می‌شوند فرزند شما در آینده با مشکلات بسیاری درگیر شود.

در یک خانواده موفق والدین از سبک فرزندپروری مقتدرانه استفاده می‌کنند. در این روش والدین بین آزاد گذاشتن فرزندان و حفظ اقتدار خود تعادل برقرار می‌کنند. با توجه به اهمیتی که این موضوع دارد شاید بهتر باشد راجع به آن از یک مشاور خانواده یا کودک کمک بگیرید.

?روش خاص حل مسئله

در بسیاری از خانواده‌ها وقتی مشکلی پیش می‌آید اعضای خانواده به هم می‌ریزند. بروز اختلاف و دعوا یا رفتارهای هیجانی و تصمیمات غلط از آن دسته مسائلی است که این مواقع در خانواده‌ها پیش می‌آید. اما یک خانواده موفق به‌خوبی می‌تواند شرایط بحران را مدیریت کند. در شرایط سخت اعضای خانواده با کمک کردن به یکدیگر و همین‌طور مدیریت هیجان‌ها سعی می‌کنند بهترین تصمیم را برای زندگی خود بگیرند. به همین خاطر می‌توان گفت یکی از ویژگی‌های خانواده موفق شیوه خاصی است که در حل کردن مسائل دارند. برای اطلاع از نحوه مدیریت خانواده کلیک کنید.

نقش مشاوره برای داشتن خانواده موفق

مشاوره برای داشتن خانواده موفق

همان‌طور که گفتیم خانواده اهمیت بسیاری در زندگی هرکدام از ما دارد. داشتن یک خانواده موفق از بسیاری مشکلات جلوگیری می‌کند. درعین‌حال مشکلات درون خانواده می‌تواند آسیب‌های بسیاری را به‌خصوص برای فرزندان به همراه داشته باشد. به همین خاطر معمولاً توصیه می‌شود در مدیریت خانواده خود از یک مشاور متخصص کمک بگیرید. ازجمله اقداماتی که مشاور می‌تواند برای داشتن خانواده‌ای شادتر انجام دهد می‌توان به این موارد اشاره کرد:

✨آموزش مهارت‌های زندگی برای خانواده موفق

مهارت‌های زندگی مجموعه‌ای از توانایی‌ها مثل مدیریت بحران یا حل مسئله هستند که به شما کمک می‌کنند در شرایط سخت بهتر عمل کنید. مشاورین می‌توانند با آموزش این توانایی‌ها به شما و اعضای خانواده‌تان کمک کنند که در شرایط مختلف با قدرت بیشتری زندگی و خانواده خود را مدیریت کنید.

✨شناسایی و درمان بیماری‌های روحی

وجود بیماری‌های روحی در بین اعضای خانواده می‌تواند تا حد زیادی تمامی اعضا را دچار مشکل کند. به همین خاطر بهتر است همیشه راجع به این موضوع از مشاور کمک بخواهید. روانشناسان با دقت نشانه‌های بیماری را در اعضای خانواده بررسی می‌کنند و اگر مشکلی برای هرکدام از اعضا پیش بیاید می‌توانند پیش از جدی شدن شرایط آن را درمان کنند. به‌علاوه مشاورین می‌توانند با استفاده از تکنیک‌های مختلف به‌طورکلی از بروز مشکلات روحی در خانواده موفق پیشگیری کنند.

✨آموزش سبک‌های فرزند پروری برای داشتن خانواده موفق

همان‌طور که می‌دانید تربیت فرزندان یکی از مهم‌ترین موضوعات در یک خانواده است. شاید بهتر باشد راجع به شرایط تربیت فرزند خود و اصولی که برای این کار باید رعایت کنید با یک متخصص مشورت نمایید. مشاورین می‌توانند به شما کمک کنند فرزندی داشته باشید که از هر لحاظ سالم و توانا باشد.

سخن پایانی

از آنجایی داشتن خانواده موفق و سالم، یکی از مهم ترین مسائل در زندگی محسوب می‌شود؛ از همین رو بهتر است افراد در این مورد بیشتر حساس بوده و همچنین اقدامات لازم را انجام دهند. در یک خانواده باید به صورت گروهی عمل کرده و همه اعضا مشارکت داشته باشند. از طرفی بهتر است حتما از یک مشاور خانواده کمک گرفته و در این زمینه با او مشورت نمود.

برای دریافت مشاوره در زمینه خانواده موفق می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

سؤالات متداول

چطور می‌توانم شرایط خانواده خود را بهتر کنم؟

کمک گرفتن از مشاور، صحبت کردن و وقت‌گذرانی اعضا با یکدیگر و همین‌طور همکاری و کمک کردن ازجمله اصولی هستند که بهتر است رعایت کنید.

یک خانواده موفق چطور به اختلاف بین اعضا پایان می‌دهد؟

خانواده‌های موفق از بروز قهر و دلخوری طولانی‌مدت بین هم جلوگیری می‌کنند. اگر اختلافی پیش بیاید با صحبت کردن سعی می‌کنند آن را حل کنند.

 

 

 

منبع » خانواده موفق چه معیارهایی دارد؟

انتشار : ۲ فروردین ۱۴۰۳

سندروم کودک دیجیتال


سندروم کودک دیجیتال امروزه تبدیل به یکی از شایع ترین موضوعات در کانون خانواده ها شده است. از آنجایی که در عصر دیجیتال و ارتباطات هستیم؛ جای تعجب ندارد که حتی کودکان نیز درگیر این موضوع شده و به اندازه بزرگسالان و یا حتی بیشتر از آنان از این امکانات استفاده می‌کنند. در واقع به دلیل شیوع جهانی و زیاد آن، نام سندروم را به آن اختصاص داده و آن را در غالب یک اختلال می‌شناسند. البته به طور کلی میزان استفاده و یا حتی دسترسی همه کودکان به این وسایل به یک اندازه نیست. برخی از کودکان بیشتر از دیگری از از وسایل دیجیتالی استفاده می‌کنند. این خود می‌تواند نشانه ای هشدار دهنده باشد. بهتر است والدین در این زمینه اطلاعات کافی را کسب کرده و به فرزند خود در این زمینه کمک کنند. برای دریافت مشاوره کودک کلیک کنید.

 

منبع : سندروم کودک دیجیتال

برای دریافت مشاوره در زمینه سندروم کودک دیجیتال می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

سندروم کودک دیجیتال

برخی از محقیقن یکی از اصلی ترین دلایل بروز اوتیسم در کودکان را سندروم کودک دیجیتال می‌دانند. در واقع آنان معتقدند که کودکانی که از سنین پایین مورد بی توجهی والدین خود بوده اند؛ مجبور به استفاده از وسایل دیجیتال برای پر کردن زمان خود هستند به همین دلیل به تدریج نشانه های اوتیسم در آنان ظاهر می‌گردد. در قسمت های بعدی به طور مفصل تری در مورد ارتباط این دو با یکدیگر توضیح خواهیم داد. اما به طور کلی باید به جنبه های مختلف این موضوع توجه داشته و از آن پیشگیری نمود. برای اطلاع از قوانین استفاده کودک از موبایل کلیک نمایید.

تفاوت اتیسم با سندروم کودک دیجیتال

از آنجایی که استفاده از وسایل ارتباطی و اینترنت در سنین رشد می‌تواند بر ساختار و عملکرد مغزی کودکان تاثیر بگذارد؛ می‌توان تا حدی این موضوع را تایید کرد که سندروم کودک دیجیتال منجر به بروز علائمی مانند اوتیسم می‌شود. اما فراموش نکنید که این دو با یکدیگر تفاوت هایی نیز دارند. در بیشتر موارد تاثیر این شرایط به طور موقت بوده و تقریبا مانند یک اعتیاد و وابستگی است. با اینکه اوتیسم اختلالی عصبی رشدی بوده که تا پایان عمر همراه فردهست و زندگی او را تحت تاثیر قرار می‌دهد. در واقع سندروم کودک دیجیتال قابل درمان بود و می‌توان نشانه های آن را برطرف نمود. برای اطلاع از نشانه های اختلالات طیف اوتیسم کلیک کنید.

اهمیت پیشگیری از گسترش سندروم کودک دیجیتال

برخی از والدین به دلیل اینکه وقت و انرژی کافی برای کودکان خود ندارند؛ ترجیح می‌دهند که او را با این امکانات سرگرم کرده و هیچ تمایلی نیز به برطرف کردن این شرایط ندارند. اما همانطور که گفته شد؛ ابتلا به سندروم کودک دیجیتال می‌تواند تاثیرات بسیار بدی بر زندگی کودک داشته باشد. از همین رو بسیار اهمیت دارد که افراد از آن پیشگیری نموده و یا حتی سریعا آن را درمان نمایند. برای آشنایی بیشتر با اثرات منفی موبایل بر کودکان کلیک نمایید.

معایب بروز سندروم کودک دیجیتال

معایب سندروم کودک دیجیتال

فروشگاه آرامیس

سندروم کودک دیجیتال با بروز مشکلات زیادی برای کودکان و همچنین خانواده های آنان همراه است. اگر خانواده نتواند این مورد را در کودک خود کنترل نمایند؛ عوارض جانبی که در این قسمت به آنها اشاره کردیم؛ بروز می‌کنند.

⭕گوشه گیری و انزوای کودک

طبیعی است که با وجود ابتلا به سندروم کودک دیجیتال، شاهد گوشه گیری و انزوا در کودکان باشیم. در واقع در نوع شدید آن در کودکان اوتیسم شاهد این موضوع هستیم. اما به طور کلی در این شرایط کودکان همه زمان خود را برای بازی و یا حتی استفاده از وسایل دیجیتالی گذاشته و با دیگران ارتباط برقرار نمی‌کنند.

⭕نیاموختن مهارت های مختلف

با وجود وقت گذرانی زیاد با وسایل دیجیتال کودک نمی‌تواند مهارت های مختلف را بیاموزد. این کودکان حتی تمایلی به یادگیری نیز ندارند. همچنین با گوشه گیری و جدایی از همسالان خود، با دیگران ارتباط برقرار نکرده و مهارت های ارتباطی را نمی‌آموزند.

⭕بروز رفتارهای خشن یا غیر عادی

یکی دیگر از عوارض جانبی سندروم کودک دیجیتال، خشونت و بروز رفتارهای غیرعادی در کودکان است. در واقع کودکان تحت تاثیر بازی ها و همچنین محتوای فضای دیجیتال قرار گرفته و به همین دلیل رفتارهای عجیبی از خود بروز می‌دهند. از طرفی در بیشتر موارد آنها به سراغ موضوعاتی می‌روند که مناسب آنان نیست. به همین دلیل درک درستی از آنها نداشته و مشکلات زیادی را تجربه می‌کنند.

علل بروز سندروم کودک دیجیتال

از طرفی ریشه یابی علت سندروم کودک دیجیتال نیز بسیار مهم است. چرا که از این طریق می‌توان از از آن پیشگیری نمود و یا تا حدی آن را کنترل کرد. برخی از این دلایل شامل موارد زیر می‌شوند.

?ابتلای کودک به بیماری های مختلف

زمانی که کودک مبتلا به بیماری های جسمانی و یا حتی روانی باشد؛ زمان بیشتری را با وسایل دیجیتالی می‌گذارند. به همین دلیل به آنها وابستگی پیدا کرده و مبتلا به سندروم کودک دیجیتال می‌گردد. والدین در این زمان نقش مهمی داشته و باید بتوانند کودک را راهنمایی کنند.

?والدین

یکی از اصلی ترین ابتلا به سندروم کودک دیجیتال، رفتارهای والدین است. در واقع آنان هستند که در ابتدا این امکانات را در اختیار کودک خود قرار داده، یا حتی گاهی از آن به عنوان راه حلی برای بهانه گیری های کودکان استفاده می‌کنند.

?تاثیر همسالان

در برخی موارد کودکان تحت تاثیر همسالان خود مبتلا به سندروم کودک دیجیتال می‌شوند. چرا که امروزه بیشتر بچه ها در حال بازی کردن با تلفن همراه و یا تبلت خود بوده و به همین دلیل دیگر کودکان را نیز ترغیب می‌کند.

?زندگی در عصر دیجیتال

از طرفی گاهی این زندگی در عضر دیجیتال است که منجر به بروز سندروم کودک دیجیتال نیز می‌گردد. در واقع وقتی کودکان شاهد استفاده گسترده و همگانی همه افراد از این وسایل هستند؛ آنان نیز الگو برداری کرده و به چنین وسایلی گرایش پیدا می‌کنند. البته استفاده از وسایل دیجیتالی به تنهایی اشکالی ندارد؛ اما روش استفاده از آنان مهم است.

برای عضویت در کانال تلگرامی ذهن نو کلیک کنید.

راه های مقابله با سندروم کودک دیجیتال

مقابله با سندروم کودک دیجیتال

برای مقابله و درمان سندروم کودک دیجیتال، راه های مختلفی وجود دارد. در واقع والدین می‌توانند با استفاده از این روش ها به کودک خود کمک کرده و یا حتی از بروز مشکلات بیشتر نیز پیشگیری نمایند. از طرفی باید در این زمان حتما از یک مشاور کودک نیز کمک گرفته و با همراهی او اینکار را انجام دهند.

در این راستا والدین باید خود الگویی خوبی در زمینه استفاده از وسایل دیجیتالی بوده و همچنین دسترسی فرزندان خود را کمی محدود کنند. از آنجایی که استفاده از این وسایل در برخی موارد اجتناب ناپذیر است؛ بهتر است برای مقابله با آن کودکان را تشویق به فعالیت بدنی کرده و از بازی های بیشتری استفاده نمایند.

سخن پایانی

به دلیل ارتباطی که سندروم کودک دیجیتال با بیماری اوتیسم دارد؛ به همین دلیل بهتر است این موضوع کنترل شده و اقدامات لازم در این زمینه صورت گیرد. والدین و اطرافیان در این مورد نقش مهمی ایفا می‌کنند. از همین رو باید علاوه بر استفاده از روش هایی که در بالا گفته شد؛ از یک مشاور نیز کمک گرفته و کودک خود را تحت نظر متخصص قرار دهند.

برای دریافت مشاوره در زمینه سندروم کودک دیجیتال می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع : سندروم کودک دیجیتال

انتشار : ۲ فروردین ۱۴۰۳

مهارت های ارتباطی و اجتماعی چیست ​


مهارت های ارتباطی برای برقراری روابط اجتماعی ضروری است، چراکه انسان برای ادامه زندگی نیاز به برقراری رابطه با دیگر انسان‌ها دارد. مهارت های ارتباطی اکتسابی بوده و شامل مهارت‌های کلامی و غیرکلامی می‌شود که فرد باید آن‌ها را یاد بگیرد و در روابط فردی، کاری، تحصیلی و … خود استفاده کند. اگر فرد در برقراری ارتباط موثر با دیگر افراد مشکل داشته باشد، نمی‌تواند آنطور که باید موفق شود. مواردی همچون نداشتن اعتماد به نفس کافی از دلایل عدم برقراری ارتباط موثر است. اگر قصد تقویت مهارت‌های ارتباطی‌تان را دارید در ادامه با ما باشید و یا از مشاوره تلفنی بهره بگیرید.

 

منبع : مهارت های ارتباطی و اجتماعی چیست

 

 

برای دریافت مشاوره در زمینه مهارت های ارتباطی می‌توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

مهارت های ارتباطی

مهارت‌های ارتباطی در واقع میزان توانایی فرد در انتقال اطلاعات به صورت موثر به دیگران را نشان می‌دهد. ارتباطی که میان دو نفر به صورت موثر و کارآمد برقرار شود، در نهایت روابط میان انسان‌ها را بهبود می‌دهد.

هر انسان به کمک مهارت‌های ارتباطی اطلاعاتی که در اختیار دارد را به شیوه‌های مختلفی به دیگر افراد منتقل می‌کند که در این فرآیند اطلاعات و شیوه انتقال آن‌ها حائز اهمیت است.

در واقع اینطور می‌توان گفت فردی که از مهارت های ارتباطی بهتری برخوردار باشد، شیوه صحیح‌تری را جهت انتقال اطلاعاتی که در ذهن دارد به کار می‌گیرد، تا تاثیر خود را بر روی طرف مقابل بگذارد.

برای آشنایی با نحوه رفتار در جمع کلیک کنید.

فروشگاه آرامیس

تفاوت ارتباط با ارتباط موثر

بسیاری از افراد در مورد تفاوت یک ارتباط معمولی و برقراری ارتباط موثر با دیگران دچار سردرگمی می‌شوند. اما هر ارتباطی یک ارتباط سالم محسوب نمی‌شود. یک ارتباط موثر نیازمند مهارت ها ارتباطی بوده و هر دو طرف رابطه باید به یک اندازه تلاش نمایند. این موضوع مستلزم صحبت کردن و گوش کردن به حرف های طرف مقابل به صورت مکرر و همچنین در نظر گرفتن شرایط و موقعیت است. برای دریافت اطلاعاتی در زمینه تقویت مهارت ارتباط کلامی کلیک نمایید.

اهمیت یادگیری مهارت های ارتباطی

مهارت های ارتباطی

از آنجایی که داشتن مهارت‌های ارتباطی در ایجاد ارتباطات موثر فرد با دیگر انسان‌ها تاثیرگذار است، یادگیری و تقویت آن از اهمیت بالایی برخوردار می‌باشد.

به عنوان مثال فردی که قصد ازدواج دارد، باید برای داشتن یک ازدواج موفق توانایی برقراری ارتباط با طرف مقابل را داشته باشد. همین موضوع برای شکل گیری دوستی‌های پایدار و یا بدست آوردن فرصت‌های شغلی و … نیز صادق است.

فردی که دارای مهارت‌های ارتباطی موثری است، می‌تواند ازدواج پایداری را تجربه کند و یا پس از استخدام نیز در شغل خود پیشرفت چشمگیری داشته باشد.

از دیگر مزایای برخورداری از مهارت های ارتباطی می‌توان به افزایش اعتماد به نفس فرد اشاره کرد. به همین دلیل بر اهمیت یادگیری مهارت‌های ارتباطی از همان کودکی تاکید می‌شود.

برای عضویت در کانال تلگرامی ذهن نو کلیک کنید.

انواع مهارت های ارتباطی کلی

مهارت‌های ارتباطی در دو دسته مهارت های کلی و جزئی دسته‌بندی می‌شوند. مهارت‌های ارتباطی کلی نیز خود شامل دو دسته از مهارت‌های انتقال پیام و مهارت‌های دریافت پیام است:

  • مهارت‌های انتقال پیام : فرد باید برای انتقال پیام و اطلاعات خود به شخص دیگر از مهارت‌های انتقال پیام شامل مهارت‌های ارتباط کلامی و ارتباط غیرکلامی استفاده کند. مهارت کلامی در واقع به شیوه استفاده از کلمات و مهارت‌های غیرکلامی شامل زبان بدن از جمله حرکات بدن، چهره، طرز نشستن و ایستادن و … مربوط می‌شود.
  • مهارت‌های دریافت پیام : مهارت‌های دریافت پیام بر اصل مهارت گوش دادن تاکید دارد. شما باید ضمن شنیدن حرف‌های طرف مقابل سعی کنید آن‌ها را درک کرده و پاسخ دهید.

مهم ترین مهارت های ارتباطی

البته برخی دیگر از موضوعات مانند گوش کردن فعال، برخورد دوستانه، شناخت مخاطب، داشتن اعتماد به نفس، ارسال و دریافت فیدبک ، شفاف صحبت کردن و استفاده از زبان بدن نیز از انواع مهارت های ارتباطی محسوب می‌شود.

برای آشنایی با نحوه ارتقای مهارت گوش دادن کلیک کنید.

انواع مهارت های ارتباطی جزئی

همانطور که اشاره کردیم مهارت‌های ارتباطی علاوه بر مهارت‌های کلی شامل مهارت‌های ارتباطی جزئی نیز می‌شود. این مهارت‌ها نیز دارای انواع مختلفی به شرح زیر هستند:

  • مهارت‌های ارتباطی بین فردی

انسان‌ها برای برقراری ارتباط با دیگران باید از مهارت‌ های ارتباطی بین فردی برخوردار باشند. بدین معنی که بتوانند در دریافت و انتفال پیام به خوبی عمل کنند.

برای این کار افراد باید ابتدا از مهارت گوش دادن برخوردار باشند و پس از شنیدن و فهمیدن حرف‌های طرف مقابل، سعی کنند به او پاسخ موثر بدهند. بهتر است برای تقویت مهارت گوش دادن در حین صبحت کردن به حرف‌های طرف مقابل گوش دهید، با چهره‌ای خوشرو و با لبخند به او نگاه کنید تا بتوانید با درک عمیق صحبت‌های او پاسخ مناسبی را ارائه دهید.

حتما به مقاله راه های افزایش روابط اجتماعی مراجعه کنید.

  • مهارت‌های ارتباط کاری | مهارت های ارتباطی

در بسیاری از کسب و کارهای موفق تاکید بر یادگیری مهارت‌های ارتباطی و کاری است. یادگیری مهارت‌های کاری علاوه بر تاثیر مثبت در روند کار، باعث بهبود اخلاق کارکنان نیز می‌شود و در نهایت باعث افزایش فروش و رضایت مشتری نیز خواهد شد.

لازمه یک ارتباط کاری موثر شنیدن صحبت‌های مشتری و درک نیاز او و سپس ارائه محصول متناسب با درخواستش می‌باشد. بهتر است برای تقویت مهارت ارتباط کاری، مهارت‌های کلامی و غیرکلامی خود را تقویت کنید.

  • مهارت‌ های ارتباطی نوشتن

کسی که دارای مهار‌ت‌ های ارتباطی نوشتن است، از طریق نوشتن می‌تواند پیام‌های موثری را به دیگران منتقل کند.

ارتباطات نوشتاری از طریق نامه‌، ایمیل، یادداشت، خبرنامه و … برقرار می‌گردد. برای اینکه نوشتار شما تاثیرگذاری خود را بر روی مخاطب داشته باشد، باید با یک مقدمه جذاب شروع شده و اهداف شما را از نوشتن به وضوح انتقال دهد.

لازم است اشاره کنیم یکی از لازمه‌های مهارت ارتباطی نوشتن اطلاع از دستور زبان فارسی و املای درست کلمات است.

مهارت های ارتباطی زوجین

کسانی که از مهارت‌های ارتباطی موثری برخوردار هستند، در شروع یک رابطه برای ازدواج بهتر عمل می‌کنند و همینطور ازدواج پایدار و موفقی دارند.

در واقع زوجینی که دارای مهارت های ارتباطی هستند در قدم اول دارای مهارت گوش کردن می‌باشند و سعی می‌کنند به بهترین نحو به حرف‌های طرف مقابل گوش دهند و ضمن درک کردن حرف‌هایش با او همدلی کنند.

کسی که به حرف‌های همسرش به خوبی گوش می‌دهد و آن‌ها را می‌فهمد می‌تواند با برخورداری از مهارت‌های کلامی پاسخ مناسبی نیز به او بدهد.

در واقع اگر هر دو نفر در یک رابطه زناشویی از مهارت های ارتباطی برخوردار باشند، در زمان و مکان مناسبی و البته به شیوه صحیحی با یکدیگر حرف می‌زنند و حتی اگر مشکلی باشد، در آرامش آن را حل خواهند کرد.

به طور کلی می‌توان گفت داشتن مهارت های ارتباطی برای تشکیل خانواده و زندگی مشترک الزامی است. اگر به دلیل نداشتن مهارت گوش دادن و یا مهارت‌های کلامی با همسرتان مشکل دارید حتما از خدمات مشاوره خانواده مرکز مشاوره ذهن نو استفاده کنید.

مهارت های ارتباطی کودکان

یادگیری مهارت های ارتباطی برای یک انسان الزامی است و توصیه روانشناسان این است که والدین سعی کنند زمانی که فرزندشان در سنین کودکی قرار دارد، این مهارت‌ها را به او بیاموزند.

آموزش مهارت های ارتباطی به کودکان در سنین کم آسان‌تر است و باعث می‌شود او کم کم با ورود به اجتماع و مدرسه نسبت به همسالان خود در برقراری ارتباط و دوست یابی موفق‌تر عمل کند و همینطور در درس‌هایش پیشرفت قابل توجهی داشته باشد.

اگر نمی‌دانید برای یادگیری مهارت‌های اجتماعی در کودک‌تان چه اقداماتی را انجام دهید، می‌توانید از روانشناس کودک مرکز مشاوره ذهن نو کمک بگیرید.

مهارت های ارتباطی | نکات پایانی

  • در مجموعه مهارت‌های ارتباطی، برقراری ارتباط با زبان بدن نیز حائز اهمیت است. بنابراین سعی کنید با برقراری ارتباط چشمی، لبخند زدن و توجه به حرف‌های طرف مقابل با زبان بدن به او نشان دهید که مایل به شنیدن حرف‌هایش هستید.

(حتما درباره نحوه برقراری ارتباط چشمی بخوانید).

  • سعی کنید برای افزایش مهارت‌های کلامی خود وقتی می‌خواهید موضوعی را بیان کنید، ماجرا و یا داستانی را نیز تعریف کنید تا هدف‌تان را به وضوح مشخص کنید.
  • از مهم‌ترین نکته‌های یادگیری مهارت های ارتباطی این است که شما باید با هر کس متناسب با سن، شخصیت و شرایط او صحبت کنید.
  • سعی نکنید برای ادای حق مطلب، موضوعی را مفصل توضیح دهید. از جمله مهارت‌های کلامی این است که شما کوتاه و مختصر هدف خود را ارائه دهید.
  • در برقراری ارتباط موثر مهارت گوش دادن و احساس همدلی نیز بسیار حائز اهمییت است.
  • سوال کردن می‌تواند از مهم‌ترین موارد برخورداری از مهارت گوش کردن باشد. می‌توانید پس از گوش دادن به حرف‌های طرف مقابل اگر ابهامی برای‌تان وجود دارد، سوال کنید.

راه های تقویت مهارت های ارتباطی

مهارت های ارتباطی 1

برای تقویت مهارت های ارتباطی، نیز راه های مختلفی وجود دارد. در واقع با استفاده از این روش ها افراد می‌توانند ارتباط بهتری با یکدیگر داشته و همچنین بر بسیاری از مشکلات خود غلبه نمایند.

?نظرخواهی از دیگران

یکی از اصلی ترین راه های تقویت مهارت های ارتباطی و اجتماعی، نظرخواهی از دیگران است. در واقع اگر افراد در زمینه های مختلف، با دیگران مشورت کرده و نظر آنان را نیز اعمال نمایند؛ می‎توانند راحت تر از مشکلات خود عبور کرده و همچنین در ارتباطات خود نیز به شکل موثری عمل کنند.

?تمرین مهارت های گفته شده

از طرفی در قسمت های قبلی نیز به مهارت های مختلفی اشاره شد؛ که برای رسیدن به هریک از آنها نیاز به تمرین و ممارست وجود دارد. برای مثال افراد برای عمل کردن به شکل موثرتر در زمینه مهارت های ارتباطی، خوب گوش کردن را تمرین کرده و همچنین در صحبت کردن نیز مواردی را رعایت نمایند.

?برقراری ارتباط با دیگران

مهارت های ارتباطی به طور کلی در مورد برقراری ارتباط با دیگران است. اما اینکه چطور در این زمینه بهتر عمل کنیم؛ به عوامل مختلفی بستگی دارد. در واقع هرچه با افراد بیشتری ارتباط بگیرید در این زمینه خبره تر شده و می‌توانید مسائل بیشتری را در نظر بگیرید.

?استفاده از زبان بدن

یکی از ارکان مهم در زمینه مهارت های ارتباطی، استفاده از زبان بدن است. در واقع افراد تصور می‌کنند که برای داشتن مهارت های ارتباطی تنها باید به طرز صحیحی صحبت کنند. اما این موضوع درست نبوده و نجوه بیان کردن موضوعات و حتی زبان بدن نیز می‌تواند در این مورد موثر باشد.

کلام آخر

به طور کلی مهارت های ارتباطی طیف وسیعی از روش ها و اصول را در برگرفته که برای زندگی در جامعه ضروری است. بسیاری از افراد در این مورد ضعف داشته و به همین دلیل نمی‌توانند ارتباط سالمی با دیگران برقرار نمایند. همچنین این موضوع تنها منحصر به یک سن و یا جنسیت خاصی نمی‌شود بلکه همه افراد باید اطلاعاتی در این زمینه داشته باشند. از همین رو بهتر است از یک روانشناس کمک گرفته و این مهارت را در خود تقویت نمایند.

برای دریافت مشاوره در زمینه مهارت های ارتباطی می‌توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

 

منبع : مهارت های ارتباطی و اجتماعی چیست

انتشار : ۱ فروردین ۱۴۰۳

کارگاه مادر و کودک اراک چیست


کارگاه مادر و کودک اراک با اهداف مختلفی برای مادر و کودک برگزار می‌گردد. شما می‌توانید متناسب با علاقه مندی کودک خود، در این کارگاه‌ها شرکت کنید تا ضمن داشتن یک روز هیجانی و شاد، مهارت‌های کودک خود را نیز افزایش دهید. کارگاه های مادر و کودک معمولا در جلسات کم و یا حتی یک روز با حضور مادر و کودک انجام می‌شود. این کارگاه‌ها با موضوعات مختلفی شامل آموزش زبان انگلیسی با تصویرسازی ذهنی، ریاضی، شطرنج، اوریگامی، سرودخوانی، شعرخوانی، هوش هیجانی، رقص ایرانی، رقص باله و استخر مادر و کودک و … برگزار می‌شود.

 

منبع : کارگاه مادر و کودک اراک چیست

 

نوع دیگری از کارگاه مادر و کودک اراک نیز هستند که تنها مخصوص والدین بوده و مباحثی آموزش داده می‌شود که والدین باید در ارتباط با فرزندان خود بدانند و از آن‌ها پیروی کنند. در ادامه هر دو نوع کارگاه ها و مباحث مربوطه را شرح داده‌ایم. برای انتخاب بهترین کارگاه مادر و کودک اراک متناسب خود و فرزندتان مشاوره کودک دریافت کنید. برای عضویت در کانال تلگرامی ذهن نو کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه کارگاه مادر و کودک اراک می‌توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی کودک با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

کارگاه مادر و کودک اراک مخصوص والدین

همانطور که اشاره کردیم کارگاه مادر و کودک اراک با هدف افزایش آگاهی مادران و آموزش مهارت‌هایی به آن‌ها جهت مراقبت و تربیت فرزندان‌شان برگزار می‌شود. به همین جهت دوره‌ها به صورت گروهی با حضور مادر و برخی از کلاس‌ها حضور پدر و مادر با توجه به سن کودک طبقه بندی می‌شود. در هر دوره سنی سرتیترهایی که در این دوره ها پرداخته می‌شود به شرح زیر می‌باشد. برای آشنایی با مطالب مربوط به آموزش پدر و مادر کلیک کنید.

کارگاه مادر کودک قبل از تولد

این دوره ها مخصوص پدر و مادرهایی است که قصد فرزند آوری داشته و یا در دوران بارداری هستند. این دورها به دو زیر گروه قصد بارداری و دوره بارداری تقسیم می‌شود. به طور کلی مباحثی که در این دوره مطرح می‌شوند عبارتند از؛ نحوه شکل گیری جنین، مراقبت های لازم در دوره بارداری، آزمایشات و احتیاط های لازم، تاثیر بیماری های مادر و پدر بر نوزاد، شرایط محیطی مناسب برای مادر و جنین، اقدامات لازم در خصوص بارداری های خاص و….. . برای آشنایی بیشتر با نشانه های سلامت نوزاد و حفظ آن کلیک کنید.

کارگاه مادر و کودک اراک تولد تا یک سالگی

مادران می‌توانند هم قبل و هم بعد از تولد فرزندشان در این دوره شرکت کنند. مباحث کلی در این دوره ها عبارتند از؛ روانشناسی نوزاد، تغذیه نوزاد، مراقبت ها و احتیاط های لازم، نحوه برخورد و صحبت با نوزاد، بیماری های مادر و پدر، اقدامات لازم در زمان های بحرانی و…. . برای آشنایی با مباحث مربوط به نوزاد تازه متولد شده و نیازهای اولیه کودکان کلیک کنید.

فروشگاه آرامیس

کارگاه مادر و کودک اراک یک سال تا سه سال

کارگاه مادر و کودک یک تا سه سال نیز به منظور افزایش آگاهی مادران درباره رفتارها و دانش کودک ارائه می‌شود. والدین باید از میزان درک کودک و رفتار مناسب در برابر خواسته های او اطلاع کافی داشته باشند و او را برای سنینی که آموزش متمرکزتر می‌شود آماده بکنند. نحوه از پوشک گرفتن، نحوه آموزش حرف زدن، نحوه از شیر گرفتن و میزان توجه به کودک از جمله مباحث بسیار مهم در شکل گیری شخصیت کودک هستند که نیاز به این کارگاه را برای تمامی والدین ضروری می‌کند. برای آموزش بچه داری کلیک کنید.

کارگاه مادر و کودک اراک 3 تا 7 سال

آموزش ها و مباحث مربوط به این سنین نیز علاوه بر آشنایی تمرکز بر نحوه ارتقای هوش و آموزش کودک و استعدادیابی، تاکید زیادی بر تربیت جنسی کودک دارد. چرا که از نظر روانشناسی بسیاری از اختلالات جنسی ریشه در سنین 3 تا 7 سالگی دارد، والدین با تربیت صحیح می‌توانند مانع از بروز بسیاری از اختلالات بزرگسالی شوند. برای آشنایی بیشتر با روند استعدادیابی کودکان و تربیت جنسی کودک کلیک کنید.

کارگاه مادر و کودک بالای 7 سال

آموزه های مربوط به این دوره‌ها تمرکز زیادی بر انطباق روش آموزشی با میزان هوش کودک و کودکان استثنایی دارد. کلاس‌های آموزشی و کمک آموزشی باید با توجه به خصوصیات و توانایی کودک برنامه ریزی شده تا بتواند علاوه بر پیشرفت تحصیلی، تضمینی بر سلامت روان کودک را نیز داشته باشد.

حتما درباره بهترین روش های تربیت کودک کلیک کنید.

کارگاه های عملی مادر و کودک در اراک

کارگاه مادر و کودک اراک با عنوان بازی، شادی، خلاقیت در کلاس‌های خصوصی، نیه خصوصی و یا آنلاین در حال برگزاری است. اهداف این کارگاه به شرح موارد زیر می‌باشد.

  • لحظه‌هایی شاد هم برای کودک و هم برای مادر در یک فضای امن ساخته می‌شود.
  • مهارت اجتماعی کودک تقویت می‌شود.
  • مادران می‌توانند در یک فضای کنترل شده و زیرنظر کارشناس، تجربه خود را با یکدیگر به اشتراک بگذارند.
  • عادت‌های غذایی درست و ماندگار در تغذیه کودک ایجاد می‌شود.
  • حواس پنجگانه کودکان به واسطه بازی‌های متناسب تقویت می‌گردد.
  • متناسب با سن کودک در این کارگاه‌ها برای او تجربه‌های فردی و گروهی ایجاد می‌شود.
  • تخیل کودکان پرورش داده شده و مهارت‌های حرکتی، کلامی، شنیداری آن‌ها تقویت می‌گردد.

کارگاه نمایشی رنگ و سفال

از دیگر کارگاه‌های مادر و کودک، کارگاه نمایشی رنگ و سفال می‌باشد. در کارگاه مادر و کودک اراک، معمولا داستانی که تمامی بچه‌ها بلد هستند، تعریف می‌شود و کودکان بایستی پس از آموزش استفاده و لمس و شناخت رنگ و آموزش ساخت مجسمه‌های سفالی، سعی کنند یکی از شخصیت‌های این داستان را بسازند.

این کارگاه اصطلاحا با کثیف کاری با رنگ‌ها هم همراه است، که برای کودک می‌تواند بسیاز لذت بخش باشد. پس از درست کردن شخصیت‌ها کودکان می‌توانند با با رنگ انگشتی آن‌ها رنگ کنند. اجرای این مراحل با موسیقی است که هیجان بچه‌ها را دو چندان می‌کند.

کارگاه خمیر بازی و رنگ آمیزی سفال

کارگاه خمیربازی و رنگ آمیزی سفال برای کودکان سه تا شش سال و حداکثر با ظرفیت هر کارگاه پنج مادر و کودک زیر نظر کارشناس علوم تربیتی، با مدرک مربیگری خلاقیت و بازی‌های هدفمند برگزار می‌گردد.

کارگاه مادر و کودک خمیر بازی و رنگ آمیزی سفال با اهداف مختلفی انجام می‌شود که از مهم‌ترین آن‌ها می‌‌توان به موارد زیر اشاره کرد :

  • این کارگاه‌ها برای کودک بسیار هیجان انگیز است و باعث از بین بردن وسواس در آن‌ها می‌شود.
  • هماهنگی بین چشم و دست آن‌ها تقویت می‌گردد.
  • در این کارگاه‌ها کودک می‌تواند مفاهیم نرم بودن، سفت بودن، سبکی و سنگینی را درک کند.
  • کار با خمیربازی باعث تقویت عضلات کودک و همینطور تحریک حس لامسه و تحریک سیستم عصبی مغز او نیز خواهد شد.

کارگاه مادر و کودک اراک بازی و موسیقی به صورت آنلاین

این کارگاه‌ها معمولا برای گروه سنی کم و چهار تا دوازده ماه توسط کارشناس موسیقی و متخصص آموزش موسیقی کودک، در پلتفرم زوم برگزار می‌شود.

در کارگاه مادر و کودک اراک یک فضای موسیقیایی برای کودک فراهم شده و انواع بازی‌های متنوع ریتمیک در آن انجام می‌شود. اهداف برگزاری این نوع کارگاه مادر و کودک اراک را به طور خلاصه می‌توان در موارد زیر ارائه کرد.

  • حواس کودکان و تمرکز دیداری و شنیداری آن ها تقویت می‌شود.
  • کودکان می‌توانند ریتم و حس موسیق‌یایی را درک کنند.
  • در این کارگاه‌ها ارتباط چشمی کودک با مادر تقویت می‌گردد.
  • در کارگاه‌های مادر و کودک، بازی و موسیقی، به مادران نیز ایده‌های جدیدی برای بازی با کودکان داده می‌شود.

کارگاه کثیف کاری (مسی پلی)

کارگاه‌های کثیف کاری معمولا برای گروه سنی یک سال تا نه سال برگزار می‌گردد. در کارگاه مادر و کودک اراک بچه‌ها می‌توانند با رنگ‌های مختلف نقاشی کنند و به عبارتی با رنگ بازی، هیجانات خود را تخلیه کنند.

انجام بازی‌های پاراشوت با آهنگ گروهی مادر و کودک، بازی‌های آوازی حرکتی
همراه با موسیقی و شادی و بازی‌های دسته جمعی از دیگر آیتم‌های برگزاری در این کارگاه‌ها می‌باشد.

کارگاه کف بازی و آب بازی

کارگاه مادر و کودک کف بازی و آب بازی در فضای باز همراه با موسیقی و تفریح و بازی انجام می‌شود. این کارگاه‌ها مختص کودکان یک سال و نیم تا هفت سال می ‌باشد.

کلاس های بازی و تحرک ویژه مادر و کودک

کارگاه کلاس‌های بازی و تحرک ویژه مادر و کودک برای گروه سنی یک تا سه سال برگزار می‌شود و کودک و مادر در این کلاس‎‌ها انواع بازی‌های جدید را انجام می‌دهند و یاد می‌گیرند.

کارگاه مادر و کودک اراک | کارگاه خلاقیت

کارگاه مادر و کودک خلاقیت با حضور کارشناس علوم تربیتی و مربی تخصصی دوره‌های خلاقیت برای سنین ۲/۵ تا هفت سال انجام می‌شود.

کارگاه خلاقیت برای ساخت کاردستی با مواد دور ریختنی برگزار می‌گردد و اهداف آن به شرح موارد زیر است :

  • حواس جمع
  • تقویت حافظه دیداری
  • کمپ آب بازی
  • انجام بازی های تمرکزی
  • تقویت حافظه دیداری بازی

کارگاه خورده های رنگی

کارگاه خرده‌های رنگی برای بازی با خمیر، کاغذهای رنگی و ساخت بادکنک، فرفره و ماکارونی‌های نرم رنگی برای سنین شش تا نه سال برگزار می‌گردد.

در حین بازی کودکان، مسابقات مختلفی برای آن‌ها برگزار می‌گردد و همینطور به مادران نیز نحوه صحیح فرزندپروری آموزش داده می‌شود.

کارگاه مادر وکودک ماکارونی و رنگ بازی

کارگاه مادر و کودک ماکارانی و رنگ بازی، برای کودکان سه تا شش سال برگزار می‌گردد و هدف از برگزاری آن‌ها به شرح موارد زیر است :

  • بازی های حسی و کثیف کاری
  • تقویت حواس حسی
  • تقویت خلاقیت
  • تفکر خلاق
  • تقویت قدرت تخیل
  • تقویت درک اشکال فضایی
  • تخلیه هیجان
  • تقویت روابط مادر و کودک
  • آموزش فعالیت گروهی
  • آموزش و آشنایی با رنگ ها

کارگاه آرد بازی و کیک پزی

کارگاه مادر و کودک آرد بازی و کیک پزی برای سنین ۲/۵ تا هشت سال برگزار می‌گردد و کودکان می‌توانند با همکاری مادرانشان آرد بازی کنند و کیک بپزند.

برای دریافت مشاوره در زمینه کارگاه مادر و کودک اراک می‌توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی کودک با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

 

 

 

منبع : کارگاه مادر و کودک اراک چیست

 

 

انتشار : ۱ فروردین ۱۴۰۳

دیر آمدن همسر یا شوهر


دیر آمدن همسر و شوهر از آن دسته موضوعاتی است که بسیاری از خانم‌ها را ناراحت می‌کند. هیچ‌کدام از ما دوست نداریم در خانه تنها باشیم. این تنهایی به‌ویژه زمانی بدتر می‌شود که چشم‌انتظار همسرتان باشید. بسیاری از ما در این شرایط دل‌شوره می‌گیریم. ممکن است احساس کنید همسرتان دیگر شما را دوست ندارد یا در حال خیانت کردن به شما است. همه این شرایط باعث می‌شود نگرانی‌هایتان از نبودن همسر بیشتر بشود.

 

منبع : دیر آمدن همسر یا شوهر

اما واقعیت این است که دیر آمدن همسر همیشه هم دلایل نگران‌کننده‌ای ندارد. حتی بسیاری از مواقع می‌توانید با استفاده از راهکارهای ساده این مشکل را بین خودتان برطرف کنید. اما اگر احساس می‌کنید دیر کردن‌های همسرتان در حال تبدیل شدن به یک دغدغه جدی است شاید بهتر باشد راجع به این موضوع از یک مشاور خانواده کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه دیر آمدن همسر یا شوهر می‌توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی خانواده با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

دیر آمدن همسر و شوهر

دلیل دیر آمدن همسر و شوهر

احتمالا دیده اید که برخی از خانم ها از دیر آمدن همسر یا شوهر به خانه گله مند هستند. این موضوع به خانم ها تنش وارد می‌کند که شاید همسرشان در حال خیانت است و یا علاقه ای به او ندارد. به مرور زمان این دیر آمدن ها به روابط عاطفی و جنسی زوجین اثر می‌گذارد و آینده را خطرناک می‌کند. برای جلوگیری از این رفتار، توصیه می‌کنم که در قدم اول از روانشناس کمک بگیرید و دلیل رفتار را بررسی کنید. در این مقاله دلایل و روش های جلوگیری از دیر آمدن همسر یا شوهر را توضیح داده ایم. برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

حتما از صفحه اینستاگرام ذهن نو و کانال تلگرامی ذهن نو دیدن فرمایید.

فروشگاه آرامیس

دلایل دیر آمدن همسر یا شوهر

دیر آمدن همسر و شوهر می‌تواند دلایل بسیاری داشته باشد. بااین‌حال شما برای اینکه بتوانید این موضوع را حل کنید باید در نخستین قدم دلیل آن را به‌خوبی شناسایی کنید. بعضی از مهم‌ترین دلایل دیر آمدن همسر عبارتند از:

? مشغله کاری

مشغله کاری از دیگر دلایل دیر آمدن همسر و شوهر است. این روزها مشکلات اقتصادی یکی از مهم‌ترین دلایلی هستند که باعث می‌شود همسر شما دیرتر به خانه برسد. بسیاری از آقایان مجبورند بیش از یک نوبت کار کنند تا بتوانند مخارج زندگی را تأمین کنند. به‌علاوه بعضی از مشاغل مسئولیت‌های بیش‌ازحدی برای همسر شما ایجاد می‌کنند و به همین خاطر او مجبور است زمان بیشتری را در محیط کار بگذراند.

? دیر آمدن همسر به دلیل مشکلاتی که در خانه وجود دارد

دیر آمدن همسر و شوهر دلیل مشکلاتی است که در خانه به وجود می‌آید. خانه برای همه ما فضای امنی است که دوست داریم ساعت‌های زیادی از روز خود را با آرامش در آن بگذرانیم. بااین‌حال گاهی اوقات و به هر دلیلی پیش می‌آید که فضای خانه برای ما دل‌چسب نباشد. در این شرایط تا جایی که بتوانیم سعی می‌کنیم از بودن در خانه دوری کنیم. یکی از دلایل اینکه همسر شما هم شب‌ها دیر به خانه می‌آید می‌تواند فضای نامناسب درون خانه باشد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه اختلافات خانوادگی کلیک کنید.

? همسرتان از چیزی ناراحت است

دیر آمدن همسر و شوهر گاهی به این دلیل است که همسرتان از چیزی ناراحت است. خانم‌ها وقتی از چیزی ناراحت هستند بیشتر راجع به آن صحبت می‌کنند. بودن در میان دوستان و صحبت کردن از ناراحتی‌ها روشی است که باعث آرامش بسیاری از زنان می‌شود. اما آقایان وقتی مشکلی دارند درست برعکس این حالت رفتار می‌کنند. آن‌ها ترجیح می‌دهند زمانی را تنها باشند و راهی برای مشکلات پیدا کنند. به همین خاطر وجود اضطراب و مشکلات را می‌توان یکی از دلایل دیر آمدن همسر دانست. پیشنهاد می‌شود مقاله پنهان کاری همسر را نیز بخوانید.

? دیر آمدن همسر به دلیل ویژگی‌های رفتاری و شخصیتی

برونگرایی و میل به بودن در کنار دوستان هم می‌تواند دلیلی برای دیر آمدن همسر و شوهر شما باشد. بسیاری از آقایان دوست دارند زمان‌هایی را در کنار دوستان بگذرانند. به همین خاطر شاید دیرتر به خانه سر بزنند. این موضوع یکی از مهم‌ترین دلایل اختلاف بین زوجین می‌شود. زیرا بسیاری از آن‌ها احساس می‌کنند همسرشان دیگران را به آن‌ها ترجیح می‌دهد و به همین خاطر کیفیت رابطه عاطفی آن‌ها تحت تأثیر این شرایط قرار می‌گیرد.

? خیانت!

شاید همیشه این‌طور نباشد اما خیانت هم می‌تواند یکی از دلایل دیر آمدن همسر و شوهر شما باشد. اگر نشانه‌های دیگری از خیانت را در رفتار همسرتان می‌بینید و در کنار آن شوهرتان بیشتر اوقات دیر به خانه می‌آید بهتر است به این موضوع هم دقت کافی داشته باشید. در این شرایط حتما مقاله نشانه های خیانت مردان را بخوانید.

? دیر آمدن همسر به دلیل بی‌مسئولیتی

اهمیت دادن به زندگی مشترک یکی از مهم‌ترین وظایف همه ما پس از ازدواج است. بااین‌حال بعضی از خانم‌ها یا آقایان به این مسئله توجهی ندارند. وقتی شما نسبت به وظایفی که در قبال همسرتان دارید بی‌توجه باشید دیر آمدن همسر و شوهر هم خیلی بعید به نظر نمی‌رسد. ویژگی‌های شخصیتی، ازدواج کردن از روی اجبار، سن پایین و بسیاری از دلایل دیگر می‌تواند باعث شود که همسر شما مسئولیت‌های زندگی مشترک را به‌درستی انجام ندهد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه دعوای زن و شوهر کلیک کنید.

? غر زدن های دائمی زن

یکی از دلایل دیر آمدن همسر یا شوهر، غر زدن های دائمی زن است. هر مردی باشد از خانه فرار می‌کند و به دنبال آرامش است. با غر زدن های دائمی همسر انگیزه ای برای بازگشت به خانه نمی‌ماند و تنها انرژی منفی است که در خانه جریان دارد. مرد به روی خوش وارد خانه می‌شود و نیاز به آرامش دارد. در این شرایط هر کسی از خانه دوری می‌کند.

? استرس و اضطراب

از دیگر دلایل دیر آمدن همسر یا شوهر، استرس و اضطراب است. مردان معمولا کمتر از خانم ها احساسات خود را بیان می‌کنند و حتی علاقه ندارند که همسرشان از مشکلات آنها بویی ببرد. به همین جهت بیرون از خانه می‌مانند تا آرامش نسبی را دریافت کنند؛ سپس با روی خوش به منزل وارد می‌شوند.

? جبران روزهای جوانی

دیر آمدن همسر یا شوهر گاهی به دلیل جبران روزهای جوانی است. برخی از مردان هنوز به دوران مجردی علاقه مند هستند و لذتی که باید از آن دوران تجربه می‌کردند، به هیچ وجه تجربه نشده است. این دوران را بهترین فرصت برای سپری کردن در کنار دوستان می‌دانند و دائم در حال تفریح هستند.

راه‌های برخورد با دیر آمدن همسر

راه‌های برخورد با دیر آمدن همسر

دیر آمدن همسر و شوهر به مرور زمان مشکلات و مسائلی را پدید می‌آورد. برای جلوگیری از این چالش ها باید راه و روش های برخورد با دیر آمدن همسر را بدانید. در این بخش مقاله به این تکنیک ها اشاره کرده ایم.

? دلایل را شناسایی کنید

یکی از راه های برخورد با دیر آمدن همسر و شوهر، شناسایی دلایل است. اولین قدم برای مبارزه با هر مشکلی این است که شما دلایل آن را شناسایی کنید. اول مشخص کنید که چرا همسرتان شب‌ها دیر به خانه می آید و بعد سعی کنید با توجه به نوع مشکل راهکار مناسبی برای آن پیدا کنید.

? با همسرتان صحبت کنید

برای برخورد با جلوگیری از دیر آمدن همسر و شوهر، باید با همسرتان صحبت کنید. در یک فرصت مناسب که همسرتان هم آمادگی شنیدن حرف‌های شما را داشته باشد با او صحبت کنید. برای اینکه صحبت‌هایتان نتیجه مناسبی داشته باشد سعی کنید حرف‌هایتان را با توجه به احساسات او شروع کنید. و پس‌ازآن خواسته‌های خودتان را مطرح کنید. از این راه شما به همسرتان نشان می‌دهید که متوجه احساسات او نیز هستید. برای مثال به همسرتان بگویید: (می‌دانم که تا دیروقت برای رفاه ما کار می‌کنی و از این بابت از تو ممنونم؛ اما من …).

? فضای خانه را تبدیل به محیطی جذاب‌تر کنید

یکی از روش های جلوگیری از دیر آمدن همسر و شوهر، تبدیل فضای خانه به محیط جذاب تر است. همان‌طور که گفتیم شرایط نامساعد خانه یکی از مهم‌ترین دلایلی است که باعث دیر آمدن همسر می‌شود. اگر شما هم درگیر این مشکلات هستید باید برای بهتر کردن فضای خانه تلاش کنید.

برای مثال سعی کنید همیشه استقبال خوبی از همسرتان داشته باشید. زمانی که او در خانه است غر زدن یا حرف‌هایی که انرژی منفی دارند را کنار بگذارید و سعی کنید یک فضای آرام و دوستانه در خانه ایجاد کنید. به‌علاوه می‌توانید شب‌هایی که او زودتر به خانه می‌آید خوشحالی‌تان را به همسرتان نشان دهید. این کار باعث می‌شود او هم برای اینکه شب‌ها زودتر به خانه بیاید ترغیب شود.

? برای خودتان برنامه ریزی داشته باشید

یکی از کارهایی که باعث جلوگیری از دیر آمدن همسر یا شوهر می‌شود؛ برنامه ریزی برای خود است. در واقع بهتر است که خودتان را سرگرم کنید و کارهای مفیدی انجام دهید. تا زمانی که همسرتان به خانه می‌آید؛ با عصبانیت و دعوا با او برخورد نکنید.

? تنش های موجود در خانه را شناسایی کنید

برای برخورد و جلوگیری از دیر آمدن همسر یا شوهر، باید تنش های موجود در خانه را شناسایی کنید. زمانی که همسرتان بی حوصله به خانه می‌آید برای ساعاتی او را تنها بگذارید تا خستگی خود را رفع کند. سپس به دنبال مشکل ایجاد شده باشید. برقراری ارتباط و صحبت را یاد بگیرید تا در شرایط حساس با همسر خود صحبت کنید. با این کار فکر های منفی نیز به مغز شما خطور نخواهد کرد.

? داد و فریاد نکنید

هنگام دیر آمدن همسر یا شوهر از داد و فریاد جلوگیری کنید. با غر زدن های مداوم به مرور زمان همسرتان را از خود دور تر خواهید کرد و همین موضوع دیر آمدن های او را تشدید می‌کند. بنابراین بهتر است که با آرامش برخورد کنید و صبور باشید. مشکلات زندگی خود را با روانشناس در میان بگذارید تا مسائل با راهکار بهتری حل شود.

اهمیت مشاوره در مورد دیر آمدن شوهر

دیر آمدن همسر و شوهر موضوعی نیست که به‌سادگی از کنار آن بگذریم. بی‌توجهی به این مسئله باعث عادی شدن آن برای همسرتان می‌شود و این موضوع می‌تواند کیفیت زندگی مشترک شما را تحت تأثیر خود قرار دهد. به همین خاطر بهتر است که از همان روز اول نسبت به این ماجرا حساس باشید. با همه این‌ها، صحبت از این مسئله با اقوام یا خانواده گاهی برای ما بسیار سخت خواهد بود. اوضاع زمانی بیشتر دچار مشکل می‌شود که اطرافیان به دلیل علاقه‌ای که به شما دارند با جانب‌داری راجع به شرایط نظر می‌دهند و این‌ها می‌تواند یک مشکل ساده که به‌راحتی قابل حل کردن بود را تبدیل به ماجرایی پیچیده کند.

در این شرایط به‌ جای صحبت کردن با دیگران بهتر است از یک مشاور خانواده کمک بگیرید. مشاورین با توجه به تخصص و تجربه‌ای که دارند می‌توانند بهترین راه را برای برخورد با این مسئله به شما آموزش دهند. برای دریافت مشاوره خانواده کلیک کنید.

کلام آخر

در این مقاله راجع به دیر آمدن همسر و شوهر صحبت کرده ایم. اما موضوع مهم این است که برخی از راهکارها برای برخی از خانواده ها جوابگو نیست و همین موضوع ناامیدی را بیشتر می‌کند. به همین جهت لازم است که از همان ابتدای مشکل حتما از روانشناس و مشاور متخصص در این زمینه راهنمایی بگیرید تا با مشکلات این چنینی کمتر مواجهه شوید. مرکز مشاوره ذهن نو به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه دیر آمدن همسر و شوهر می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی خانواده با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 تماس بگیرید.

سؤالات متداول

چطور به همسرم بگویم که از دیر آمدن او ناراحت هستم؟

یک فضای آرام و مناسب برای صحبت کردن انتخاب کنید و با همسرتان راجع به این شرایط صحبت کنید. بهتر است ابتدای حرف‌هایتان را با همدلی راجع به احساسات همسر شروع کنید. سپس در مورد خواسته‌های خودتان تیز به او توضیح بدهید.

 

 

 

منبع : دیر آمدن همسر یا شوهر

 



انتشار : ۱ فروردین ۱۴۰۳

تند غذا خوردن


تند غذا خوردن یکی از عادات ناسالم و آسیب زننده است که در دنیای امروزی بسیاری از افراد به آن مبتلا هستند. در واقع برخی تصور می‌کنند که با اینکار می‌توانند به کارهای خود رسیده و یا حتی سریعتر سیر شوند. اما این یک باور اشتباه بوده و تنها باعث مشکلات بیشتر می‌گردد. در واقع بیشتر افراد به قدری اینکار را به صورت روزانه انجام داده اند که برای آنها تبدیل به سبک زندگی شده و به آن اهمیتی نمی‌دهند. اما سریع غذا خوردن عللی دارد که به راحتی متوجه آنها نمی‌شوید. به همین دلیل افراد باید در این مورد اطلاعاتی کسب کرده و حتما از یک مشاور تغذیه و روانشناس در جهت ترک این عادت کمک بگیرند. برای دریافت مشاوره تلفنی کلیک کنید.

 

منبع : تند غذا خوردن

 

تند غذا خوردن

دقیقا برعکس تند غذا خوردن، جویدن کامل می‌تواند به هضم بهتر و همچنین سلامت جسمانی بیشتر کمک کند. معمولا افراد به اندازه کافی به غذا خوردن و کیفیت این موضوع، اهمیت نمی‌دهند. به همین دلیل وقتی برای آن قائل نشده و از این رو دچار مشکلات مختلفی می‌گردند. حتی برخی از افراد هیچ عجله ای هم نداشته و یا کار دیگری انجام نمی‌دهند؛ اما بازهم در غذا خوردن عجله کرده و تمایل دارند که هرچه سریعتر وعده غذایی خود را به اتمام برساند.

البته اینکار تنها محدود به وعده غذایی نیست، این دست افراد در موارد دیگر نیز عجول هستند. تند غذا خوردن منجر به آسیب های جسمانی و سلب آرامش افراد می‌شود. چنین فردی در همه جوانب زندگی خود عجله داشته و کیفیت را فدای سرعت می‌کند.

برای عضویت در پیج اینستاگرامی ذهن نو کلیک کنید.

پیامدهای تند غذا خوردن

 

فروشگاه آرامیس

همانطور که بارها به آن اشاره شد؛ تند غذا خوردن آسیب های زیادی به همراه دارد که زندگی افراد را تحت تاثیر قرار می‌دهد. همچنین گاهی اطلاع از این موضوع عامل بازدارنده بوده و باعث ترک و یا تغییر این عادت می‌گردد. برخی از این معایب شامل موارد زیر می‌شود. برای آشنایی با پیامدهای انجام چندکار همزمان کلیک نمایید.

?اضافه وزن

یکی از اصلی ترین و مهم ترین ضررهای تند غذا خوردن، اضافه وزن و چاقی است. در واقع از زمانی که افراد شروع به غذاخوردن می‌کنند؛ تا زمانی که مغز فرمان سیری را بدهد، مدت زمان مشخصی طول می‌کشد. اما وقتی افراد تند غذا می‌خورند؛ در این مدت زمان، مقدار بیشتری مواد غذایی مصرف کرده و از همین رو بعد از مدتی دچار چاقی می‌شوند.

?ابتلا به دیابت به دلیل تند غذا خوردن

یکی دیگر از مضرات تند غذا خوردن، ابتلا به بیماری دیابت است. چرا که در چنین شرایطی هضم غذا سخت تر شده و همچنین میزان قند خون نیز دچار تغییرات زیادی می‌گردد. از همین رو افراد به دیابت نوع دو مبتلا می‌گردند.

پیشنهاد می‌شود که حتما درباره راه های کمترل هورمون کورتیزول بخوانید.

?سندروم متابولیک

ابتلا به دیابت و حتی مصرف انسولین در اثر تند غذا خوردن ، ارتباط بسیار نزدیکی با بیماری سندروم متابولیک دارد. این موضوع با سطح پایین متابولیک همراه شده و منجر به بروز این بیماری می‌گردد.

?اختلال ورم معده

در صورت تند غذا خوردن، منجر به از بین رفتن غشای مخاطی سطح معده شده و با بروز زخم های عمیقی همراه است. از این رو افراد دچار ورم معده و یا گاستریت شده و به همین دلیل در روند رژیم غذایی آنان نیز تغییراتی ایجاد می‌شود.

?احتمال خفگی هنگام تند غذا خوردن

بیشتر افرادی که دچار نشانه های خفگی می‎‌شوند و یا در اثر این سانحه جان خود را از دست می‌دهند؛ در حال تند غذا خوردن بوده اند. طبیعی است که در چنین شرایطی تکه ای از غذا راه وردی نای را بسته و منجر به خفگی می‌گردد.

?هضم ضعیف غذا

افرادی که در حال تند غذا خوردن هستند؛ معمولا غذای بیشتری مصرف کرده و همچنین به درستی نیز آن را نمی‌جوند. و یا حتی گاهی غذای خود را با آب و نوشیدنی های دیگر به طور همزمان مصرف می‎‌کنند. که همین موضوع منجر به نفخ و سوهاضمه در افراد می‌گردد.

?مشکلات گوارشی

طبیعی است که در صورت تند غذا خوردن، گوارش آن نیز با مشکلاتی همراه شده و افراد دچار بیماری های مختلفی می‌گردند. افزایش گاز معده، اسهال و یبوست، تنها ناشی از رژیم غذایی ناسالم نیست. بلکه روش غذا خوردن نیز در این مورد اهمیت دارد.

نشانه های تند غذا خوردن

نشانه های تند غذا خوردن

بسیاری از کسانی که تند غذا خوردن را تجربه می‌کنند؛ خود متوجه این موضوع نبوده و یا حتی آن را انکار می‌کنند. اما باید بدانید که اگر غذای خود را در عرض 15 تا 20 دقیقه به اتمام رسانده اید؛ بدین معناست که سریع غذا خورده اید. همچنین احساس پری و سنگینی نیز بعد از هر وعده غذایی، چنین معنایی دارد.

حتما درباره عوارض استرس و فشار روانی کلیک کنید.

علل تند غذا خوردن

اینکه چرا افراد تند غذا خوردن را انتخاب می‌کنند؛ تا حد زیادی به سبک زندگی آنها و همچنین عادات آنان برمی‌گردد. همچنین گاهی افراد اینکار را از والدین خود و یا افرادی که با آنان غذا می‌خورند؛ می‌آموزند. این موضوع بسیار موثر است. چرا که وقتی اطرافیان غذای خود را سریعتر از ما تمام می‌کنند؛ از اینکه تنها فرد حاضر در کنار سفره باشیم، احساس بدی می‌کنیم.

از همین رو ما هم غذای خود را تندتر خورده و تقریبا غذا خوردن را تبدیل به یک مسابقه می‌کنیم. از طرفی ابتلا به برخی از اختلالات روانی مانند پرخوری عصبی و یا حتی اختلالات اضطرابی نیز در این مورد موثر است. برای اطلاع از دلایل پرخوری عصبی کلیک کنید.

فواید آرام غذا خوردن

از طرفی فراموش نکنید که آرام غذا خوردن یک عادت درست بوده و بهتر است آن را جایگزین تند غذا خوردن کنید. این موضوع علاوه بر احساس رضایت و بهبود هضم، از سوهاضمه جلوگیری کرده و همچنین منجر به آبرسانی بیشتر می‌گردد. از طرفی افراد احساس آرامش بیشتری داشته و همچنین می‌توانند از طعم غذا، فواید آن و همچنین همنشینی با دیگران استفاده بیشتری ببرند.

روش های آرام غذا خوردن

برای تمرین آرام غذا خوردن، روش های مختلفی وجود دارد که با استفاده از آنها می‌توان به تند غذا خوردن نیز غلبه کرد. برای اینکار افراد می‌توانند از این روش ها استفاده نمایند. برای اطلاع از روش های پیشگیری از اعتیاد به غذا کلیک کنید.

هنگام غذا خوردن چند کار را با هم انجام ندهند

غذای خود را به قسمت های کوچکتر تقسیم کنند

کامل جویدن غذا و سپس قورت دادن آن

بین لقمه ها به صندلی تکه داده و قاشق و چنگال را روی میز بگذارید

در حین غذا خوردن به موضوع دیگری فکر کرده و به اینکار وقت کافی اختصاص دهید

سخن پایانی

به طور کلی غذا خوردن آدابی دارد که علاوه بر آثار روانی به سلامت جسمانی نیز منجر می‌شود. علاوه بر متخصصین این حوزه، حتی بزرگان نیز افراد را از تند غذا خوردن منع کرده و همواره بر این موضوع تاکید داشته اند. غذا خوردن یکی از کارهای مهم در طول روز است که باید زمان کافی را به آن اختصاص داد و همچنین در آرامش اینکار را کرد. افراد می‌توانند در این زمینه با یک متخصص تغذیه و همچنین روانشناس مشورت نمایند.

برای دریافت مشاوره در زمینه تند غذا خوردن می‌توانید در ساعت از روز برای مشاوره استرس از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های شهری با شماره 9099070354 با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

 

 

 

 

منبع : تند غذا خوردن

 

 

انتشار : ۱ فروردین ۱۴۰۳

جایگزین سیگار


p><!-- x-tinymce/html

جایگزین سیگار از جمله راه های مناسب برای جلوگیری از بیماری های ریوی است. جایگزین های مناسب برای سیگار چیست و آیا در بلند مدت می‌توانند در کاهش میل به مصرف سیگار موثر باشند؟ آنچه که افراد سیگاری را به کشیدن سیگار ترغیب می‌کند وابستگی ناشی از نیکوتین است. در این شرایط فرد نوعی وسوسه برای مصرف مجدد سیگار را تجربه می‌کند و احساس اضطراب و استرس دارد. پس باید چاره‌ای اندیشید و به دنبال انجام رفتارها و جایگزین‌های سالم برای سیگار بود. در همین راستا در این مطلب اطلاعات مفید و ارزشمندی درباره جایگزین های سیگار ارائه خواهیم داد. بهره بردن از مشاوره روانشناسی به شما کمک می‌کند تا بتوانید با توجه به شرایط خود و در محیط‌های مختلف جایگزین‌های مناسبی بجای مصرف سیگار پیدا کنید و میل به مصرف را در خود کاهش دهید.

در زمینه جایگزین سیگار می‌توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در کلینیک تخصصی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع ذهن نو : جایگزین سیگار

 

 

انتشار : ۲۸ بهمن ۱۴۰۲

فرشته نجات کسی نشوید


p><!-- x-tinymce/html

فرشته نجات کسی نشوید! گاهی اوقات برای چیزهای مختلفی تلاش می‌کنیم که از توان ما خارج است. اما به صورت ناخودآگاه برای رفع مشکل داوطلب می‌شویم. اگر به جای سر و سامان دادن به زندگی خود دائم در حال تلاش برای رفع مشکلات و پیشرفت دیگران باشید؛ توانی برای ادامه زندگی برای شما باقی نخواهد ماند. در واقع در تلاش برای ایثار و حمایت دیگران خواهید بود. عده ای از خانم ها هستند که همیشه و در همه حال فرشته نجات همسر خود بوده اند.

 

دلیل اینکه می‌گوییم فرشته نجات کسی نشوید، افزایش توقع و انتظار دیگران از ماست و جنبه دیگر این کار از دست دادن فرصت های خودتان است. کسانی که همیشه در حال نجات هستند با این کار احساس مفید بودن می‌کنند. و به مرور زمان برای دریافت این حس خوب تلاش می‌کنند. تا نجات دیگران برای آنها به عادت تبدیل شود. برای اینکه فرشته نجات کسی نشوید باید از روانشناس و مشاورین متخصص در زمینه فردی کمک بگیرید. پس ج

منبع ذهن نو: فرشته نجات کسی نشوید

 

 

انتشار : ۲۸ بهمن ۱۴۰۲

برچسب های مهم

درمان بی اشتهایی ناشی از بیماری جسمی و روانی


p><!-- x-tinymce/html

شاید وقتی به دنبال درمان بی اشتهایی خود هستید، خیلی‌ها این شرایط را فرصتی برای کاهش وزن بدانند، اما شاید شما وقتی می‌بینید یک نفر با ولع در حال خوردن است دل‌تان بخواهد جای او باشید. احتمالاً هرگز نمی‌توانید خودتان را تا این حد بااشتها تصور کنید! گاهی اوقات هم آن‌هایی که درگیر لاغری بیش‌ازحد هستند به درمان بی اشتهایی فکر می‌کنند؛ آن‌ها دلشان می‌خواهد اشتها و توانایی خوردن داشته باشند تا بتوانند کمی چاق‌تر بشوند. شاید برایتان جالب باشد که بی‌اشتهایی می‌تواند ناشی از دلایل جسمانی یا روانی بسیاری باشد. برای درمان بی اشتهایی اولین قدم این است که دلیل بی‌اشتهایی خود را پیدا کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه درمان بی اشتهایی می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

منبع: درمان بی اشتهایی ناشی از بیماری جسمی و روانی

انتشار : ۲۳ بهمن ۱۴۰۲

ماده مخدر پیوت | نشانه ها و طریقه مصرف پیوت


p><!-- x-tinymce/html

ماده مخدر پیوت نام گونه ای از سرده لوفوفورا است. این ماده به اندازه انواع دیگر مواد مخدر شناخته شده نیست و معمولا بسیاری از افراد در این مورد اطلاعاتی ندارند. پیوت گونه ای از کاکتوس های بدون خار است که مصرف آن ماده توهم‌زای مسکالین را تولید می‌کند. امروزه به صورت انواع قرص اکس در مهمانی‌ها در دست جوانان و نوجوانان دیده می‌شود. این ماده توهم زا در دراز مدت موجب توهمات بینایی در فرد می‌شود. ماده مخدر پیوت عوارض زیادی از جمله توهمات شدید، سر درد، تهوع، گشاد شدن مردمک چشم و … دارد. درمان ماده مخدر پیوت طبق تشخیص پزشک انجام می‌شود. هرگز خود درمانی یا دگر درمانی نکنید. در ادامه در رابطه با چگونگی مصرف، عوارض روحی، جسمی و اجتماعی و درمان ها توضیح داده‌ایم.

برای دریافت مشاوره در زمینه ماده مخدر پیوت می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

منبع: ماده مخدر پیوت | نشانه ها و طریقه مصرف پیوت

 

انتشار : ۲۳ بهمن ۱۴۰۲

اهمیت گذشته همسر بر زندگی زناشویی | گذشته زنم آزارم میده


اهمیت گذشته همسر را نباید نادیده گرفت و همچنین نباید آن را ملاک قرار داد. رفتارهای آدم دارای الگویی تکرار شونده است، اما به این معنی نیست که قابل تغییر نیستند. خیلی اوقات گذشته همسرتان بر شما و زندگی‌تان تاثیر دارد و مخفی کاری چنین مواردی دیر یا زود به زندگی مشترک‌تان آسیب خواهد زد. بنابراین اگر چیزی را از همسرتان مخفی می‌کنید و یا متوجه مسائلی شده‌اید که رابطه‌تان را تحت تاثیر قرار داده؛ حتما باید به دنبال راهی برای حل این مساله داشته باشید، چرا که نادیده گرفتن گذشته همسرتان هیچ کمکی نمی‌کند و بهتر است برای پاسخ به سوالات خود راهی بیابید. درادامه به جوانب مختلف اهمیت و تاثیر گذشته همسر پرداخته‌ایم.

 

برای دریافت مشاوره در زمینه اهمیت گذشته همسر می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

اهمیت گذشته همسر

 

اهمیت گذشته همسر در برخی از موقعیت ها حائز اهمیت و در برخی از موقعیت ها نیز نباید پر اهمیت باشد. معمولا تعدادی از شرایط که باعث آسیب به زندگی حال می‌شود باید مورد توجه قرار بگیرد. اما به کل قبل از ازدواج باید در رابطه با همسر تحقیق و بررسی انجام دهید که مبادا زندگی زناشویی را تحت تاثیر قرار دهد. در این مقاله تمامی جوانب اهمیت گذشته همسر را توضیح داده ایم. برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

حتما از صفحه اینستاگرام ذهن نو و کانال تلگرامی ذهن نو دیدن نمایید.

اهمیت و تاثیر گذشته همسر بر ازدواج و روابط زناشویی

کنجکاوی درباره گذشته همسر معمولا در اوایل رابطه به منظور شناخت یکدیگر صورت می‌گیرد. چرا که باور بر این است که آدم‌ها رفتارهای گذشته‌شان را تکرار می‌کنند، یعنی اگر خانم یا آقایی در گذشته با آدم‌های زیادی در ارتباط بوده، یعنی در آینده نیز به دنبال تنوع است و نمی‌توان به او اعتماد نمود. گاه اهمیت گذشته همسر قابل هضم نبوده و دائم رابطه آن‎‌ها را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

باید بدانید گذشته همسرتان اهمیت دارد و باید در اوایل رابطه‌تان حتما در مورد آن صحبت نمایید و به یک نقطه نظر مشترک برسید. در ادامه سوالاتی که معمولا برای زوج‌های جوان و گاه حتی زوج‌هایی که سال‌ها از ازدواج شان گذشته پیش می‌آید را مطرح کرده‌ایم.

چه زمانی باید به نامزد یا همسرم درباره گذشته ام بگویم؟

آیا همه حقیقت را باید به او بگویم؟ (مقاله گفتن گذشته به همسر یا خواستگار را بخوانید)

چطور گذشته ام را از او مخفی کنم؟

چقدر از حقیقت را توضیح دهم؟

چطور بگویم که رابطه خراب نشود؟

گدشته همسرم آزارم میدهد چطور باهاش کنار بیام؟

اگر شما هم در ارتباط با همسر یا نامزدتان دچار این قبیل افکار شده‌اید، بهتر است هر چه زودتر از کمک‌های زوج درمانگران استفاده نمایید. چرا که آینده و حال رابطه شما تا حد زیادی تحت تاثیر رفتارها و پاسخ‌هایی است که به این سوالات می‌دهید. خیلی اوقات ترس و دروغ ناشی از گذشته موجب بر هم خوردن رابطه و حتی ازدواج می‌شود. متخصصان به شما کمک می‌کنند تا معیارهای‌تان را بازسازی کرده از میزان اهمیت گذشته همسر کم کنید و به شناخت دقیق از خودتان و آنچه که به شما آرامش می‌دهد، برسید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه ازدواج موفق کلیک کنید.

مردان و زنان درباره گذشته همسرشان چطور فکر می کنند؟

دیدگاه مردان و زنان درباره اهمیت گذشته همسر با هم تفاوت‌هایی دارد. معمولا برای زنان مهم است که همسرشان با هیچ کس رابطه عاطفی عمیقی برقرار نکرده باشد، البته به این معنی نیست که روابط آزاد را تایید کنند نه؛ بلکه به این معنی است که احساس و عواطف همسرشان اهمیت بیشتری برای‌شان دارد، اما زنان نیز مانند مردان دوست دارند جسم همسرشان تنها متعلق به آن‌ها بوده و حتی در گذشته تجربه‌ای نداشته باشند.

با این حال طبق نظرسنجی‌های انجام شده خانم‌ها اهمیت چندانی به گذشته همسرشان نمی‌دهند و یا ترجیح می‌دهند اطلاعی درباره آن نداشته باشند، چرا که خود اغلب باور دارند که مردان خواه یا ناخواه قبل ازدواج روابطی برقرار کرده‌اند.

در مقابل مردان به دنبال همسری هستند که در گذشته نه تجربه روابط عاطفی و نه تجربه روابط جنسی را نداشته باشد. چرا که در جوامع سنتی مثل ایران از گذشته، زنان پاکدامن و عفیف به عنوان همسری مناسب انتخاب می‌شدند. در حالی که چنین تعریفی برای مردان نبوده و چند همسری گاه مورد تایید جامعه نیز بوده است. اما در این روزگار با الگوبرداری‌هایی که جوانان از کشورهای غربی دارند، تا حد زیادی تفکرات اهمیت گذشته همسر دچار تغییراتی شده است.

در نهایت هنوز هم عقاید و باورهای مختلفی در جامعه نسبت به روابط قبل و بعد از ازدواج وجود دارد که در مورد هر زوج باید دید که کدام دیدگاه غالب است و با توجه به آن تصمیم گیری و رفتار کرد.

درباره گذشته خود چقدر باید صداقت داشته باشیم؟

اهمیت گذشته همسر در اغلب زندگی ها مشخص است. اینکه چطور متوجه گذشته و روابط قبلی همسرمان بشویم در واکنش ما تاثیر دارد. اگر همسر شما قبل از ازدواج در این باره با شما صحبت کرده باشد، در واقع به شما حق انتخاب داده که خودتان تصمیم بگیرید با این شرایط با او زندگی کنید یا نه.

شاید این انتخاب برای شما سخت بوده باشد و بعد از ازدواج هم ذهن شما را درگیر کرده باشد، اما با این حال تصمیمی است که خودتان گرفته‌اید. قبول این رابطه با این شرایط تصمیم خودتان بوده است. خودتان تصمیم گرفتید با این فرد وارد رابطه زناشویی شده و عشق را تجربه کنید.

اما اگر اهمیت گذشته همسر برای شما ضروری بوده و همسرتان در مورد روابط قبلی‌اش به شما چیزی نگفته باشد و بعد از ازدواج متوجه شوید، تبعاتی در پی خواهد داشت. اگر اطرافیان درباره روابط قبلی‌اش چیزی بگویند شرایط کمی پیچیده می شود. اول باید بدانید که اگر فرد دیگری این موضوع را مطرح کرده با چه قصدی بیان کرده است.

شاید قصد او تنها خراب کردن رابطه‌تان با همسرتان باشد. در این حالت ممکن است در وهله اول احساس کنید همسرتان شما را فریب داده و یا ممکن است تصور کنید از این پس نمی‌توانید به او اعتماد کنید. به صداقت او شک کنید یا از او طلبکار شوید که چرا تمام حقیقت را برای شما بازگو نکرده است.

با همه این ها، توجه داشته باشید که آیا شما می‌خواهید او را به خاطر اهمیت گذشته همسر بازخواست کنید یا در کنار او طعم آرامش را بچشید. می‌توانید در این باره از کمک مشاور نیز بهره مند شوید تا بتوانید افکار منفی تان را سازماندهی کرده و تصمیمی مناسب بگیرید.

اهمیت گذشته همسر و تاثیر آن بر آینده

اگر اهمیت گذشته همسر بر زندگی مشترک‌تان تاثیر گذار باشد، در این صورت می‌توان گفت گذشته او اهمیت زیادی دارد. به عنوان مثال فردی که قبل از ازدواج رابطه‌های زیادی داشته، ممکن است بخواهد در آینده هم همین روند را پیش بگیرد و یا دچار بیماری آمیزشی شده باشد. در این صورت این گذشته در زندگی شما تاثیر می‌گذارد و اتفاقا مشکل آفرین هم هست.

اما در صورتی که همسرتان کاملا متعهد باشد و به دنبال دوستی‌های خارج از رابطه‌اش نباشد، پس راحت‌تر می‌توانید گذشته را نادیده بگیرید و به حال و آینده فکر کنید. یعنی در این صورت رابطه ای بر پایه اعتماد و صمیمیت خواهید داشت. اما باز هم در نظر داشته باشید که کنار آمدن با گذشته همسر کار سختی است و ممکن است ازدواج را به خطر اندازد.

اگر متوجه مساله از گذشته همسرتان شده‌اید که شما را آزار می‌ده باید به دنبال راهکاری برای فهمیدن صداقت او باشید. اگر هنوز ازدواج نکرده‌اید بهتر است برای شناخت همسر آینده‌تان به خود زمان دهید و از مشاوره پیش از ازدواج استفاده نمایید. و اگر ازدواج کرده‌اید حتما مقاله کنار آمدن با گذشته همسر را مطالعه نمایید.

به عنوان مثال اگر اهمیت گذشته همسر برای شما بالا است؛ می‌توانید از طریق آشنایی با او به شناخت مناسب و لازم قبل از ازدواج برسید. اما اینکه آیا شناخت شکل گرفته درست است یا نه باید شخصیت او را در ابعاد مختلف بررسی کنید. برای این هدف باید زمان زیادی صرف کنید و مهارت کافی داشته باشید. بنظر می رسد مشاوره پیش از ازدواج برای این امر مناسب باشد.

روش های کاهش اهمیت گذشته همسر

 

برای کاهش اهمیت گذشته همسر لازم است که تکنیک هایی را انجام دهید. هم زندگی به کام شما شیرین می‌شود و هم همسرتان را اذیت نخواهید کرد. در ادامه راجع به این راهکارها اشاره کرده ایم.

✨ احساس خود را بیان کنید

اولین کار برای برخورد با اهمیت گذشته همسر، بیان احساسات است. اگر از چیزی آگاه شدید که آزارتان داده است؛ احساس خود را با آرامش بیان کنید. همسر خود را درک کنید اما اجازه ندهید که خشمتان سرکوب شود.

✨ به همسر خود اعتماد کنید

یکی از کارهایی که باید برای کاهش اهمیت گذشته همسر انجام دهید، اعتماد به همسر و فراموشی گذشته است. با این کار به همسر خود کمک می‌کنید که رفتارهای بهتری مبنی بر اعتماد به شما انجام دهند. و فراموشی شما باعث بهبود کیفیت زندگی می‌شود.

✨ پیگیری نکنید

از روش های کاهش اهمیت گذشته همسر، پیگیری نکردن است. هر مقداری که از گذشته همسر مطلع شوید؛ حال بد بیشتری را تجربه خواهید کرد. و به مرور زمان فشارهایی که به شما وارد می‌شود باعث اضطراب، افسردگی و جدایی می‌شود.

✨ مثبت اندیش باشید

به جای اینکه اهمیت گذشته همسر باعث بروز افکار منفی شود؛ فراموشی را تمرین کنید و برای مثبت اندیشی تلاش کنید. به روزهای خوب؛ خاطرات شیرین و … فکر کنید.

✨ خود را مشغول کنید

اهمیت گذشته همسر باعث بروز چالش های زیادی می‌شود. بهتر است که خودتان را مشغول کنید و به فعالیت های عقب مانده بپردازید. با این کار افکار شما مشغول موضوعات دیگری می‌شود.

✨ برای بهبود رابطه خود تلاش کنید

برای کاهش اهمیت گذشته همسر برای بهبود رابطه تلاش کنید. اینکه همسر شما در گذشته چه زندگی داشته است؛ نباید زندگی فعلی شما را تحت تاثیر قرار دهد. بنابراین برای بهبود وضعیت زندگی تلاش کنید.

کلام آخر

اگر اهمیت گذشته همسر بسیار زیاد است؛ باید نگران روان خودتان باشید. زمانی که فکر شما درگیر گذشته باشد؛ آسیب های زیادی هم به رابطه و هم سلامت روان شما وارد می‌شود. به همین جهت توصیه می‌شود که از روانشناس جهت افزایش کیفیت رابطه کمک بگیرید. مرکز مشاوره ذهن نو به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه اهمیت گذشته همسر می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی ازدواج با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

سوالات متداول

آیا باید تمام گذشته خودم را برای همسرم توضیح دهم؟

لازم است که هر دو طرف ازدواج در زندگی مشترک با یکدیگر صداقت داشته باشند. صمیمیت و صداقت دو عنصر اصلی ازدواج است. توجه داشته باشید که بازگو کردن تمام اتفاقاتی که در گذشته رخ داده است در بسیاری از موارد می تواند تاثیر منفی به روی اعتماد شما بگذارد. بنابراین بهتر است تنها آن قسمت از گذشته خود را برای همسرتان بازگو کنید که تصور می کنید به روی زندگی مشترک شما با او تاثیر گذار است.

 

 

منبع: اهمیت گذشته همسر بر زندگی زناشویی | گذشته زنم آزارم میده

انتشار : ۲۳ بهمن ۱۴۰۲

تست الکل


p><!-- x-tinymce/html

تست الکل در کشورهایی که مصرف نوشیدنی های الکلی آزاد است، معمولا از رانندگان گرفته می‌شود. این تست به روش‌های مختلفی انجام می‌شود. نتیجه تست، مصرف الکل و یا اعتیاد به آن را مشخص می کند. شرایطی مثل اینکه شما چه مقدار الکل مصرف کرده‌اید، چند روز بعد از مصرف الکل از تست استفاده می‌کنید و همین‌طور نوع تستی که از آن استفاده کرده‌اید در نتیجه آزمایش شما اثر خواهد داشت. روش های تقلب و تغییر نتیجه تست نیز همواره وجود دارد برای جلوگیری از این موضوع در ادامه با ما همراه باشید.

 

برای دریافت مشاوره در زمینه تست الکل می‌توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در کلینیک تخصصی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

منبع: تست الکل

 

 

انتشار : ۲۱ بهمن ۱۴۰۲

علل انواع همسر آزاری


p><!-- x-tinymce/html

همسر آزاری هنوز هم بسیار شایع است! خیلی از ما فکر می‌کنیم دیگر زمانی که مردان همسرشان را کتک می‌زدند یا به آن‌ها اجازه نمی‌دادند از منزل خارج شوند گذشته است. اما واقعیت این است که همسر آزاری هنوز هم وجود دارد. تنها اتفاقی که افتاده این است که چهره آزار و اذیت‌ها فرق کرده؛ و البته اخیرا گاهی هم این آقایان هستند که مورد آزار همسر قرار می‌گیرند.به‌طورکلی هر چیزی که آرامش زندگی شما را به هم می‌زند و اجازه نمی‌دهد در کنار هم لحظات خوب و خوشی داشته باشید را می‌توان نمونه‌ای از همسر آزاری دانست. همسر آزاری می‌تواند مشکلات بسیاری را در جریان زندگی‌تان ایجاد کند و حتی آن را به سمت طلاق ببرد. اما جای شکرش باقیست که زن یا مرد آزارگر نشانه‌هایی دارند که پیش از ازدواج با دقت در آن‌ها می‌توانید زندگی خودتان را نجات بدهید. به همین خاطر متخصصان همیشه توصیه می‌کنند مشاوره‌های پیش از ازدواج را جدی بگیرید. این مشاوره‌ها به شما کمک می‌کنند تا با این نشانه‌ها آشنا شوید و راه چاره‌ای برایش پیدا کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه همسر آزاری می‌توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی خانواده با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

منبع: علل انواع همسر آزاری

 

 

انتشار : ۲۱ بهمن ۱۴۰۲

برخورد با معلم بد اخلاق | 10 روش رفتار با معلم بداخلاق


p><!-- x-tinymce/html

برخورد با معلم بد اخلاق چگونه باید باشد؟ در هر مدرسه ای معلم بد اخلاق وجود دارد. حتی معلم هایی هستند که با هر برخورد اشتباه دانش آموز شروع به کتک زدن می‌کند. برخی از معلمین نیز به سختی نمره می‌دهد و فقط نمره خوب را به سوگولی کلاس اختصاص می‌دهند. معلم های بد اخلاق با شیوه های مختلف اخلاقی وجود دارند که دانش آموزان را از مدرسه دل زده می‌کنند. بله، مشکل اصلی معلم بد اخلاق این است که دانش آموزان را از مدرسه فراری می‌دهند. اگر یک معلم رفتار خوبی داشته باشد، به نظر شما دانش آموز از او فرار خواهد کرد؟ اما همیشه راهکاری وجود دارد که در برخورد با معلم بد اخلاق استفاده کنید. در این راه از مشاورین و متخصص نیز می‌توانید راهنمایی بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه برخورد با معلم بد اخلاق می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

منبع: برخورد با معلم بد اخلاق | 10 روش رفتار با معلم بداخلاق

 

انتشار : ۲۱ بهمن ۱۴۰۲

نرسیدن به آرزوها | چرا به آرزوهایم نمیرسم ؟


p><!-- x-tinymce/html

نرسیدن به آرزوها همواره باعث ایجاد شرایط سخت و دردناکی برای افراد می‌شود. در واقع همه ما آرزوهایی داریم که به زندگی مان معنا می‌بخشند. از طرفی داشتن آرزو به تنهایی کافی نیست و افراد باید در این زمینه تلاش نیز بکنند. همچنین همه آرزو ها دست یافتنی و قابل تحقق نیستند. در واقع افراد باید در این مورد واقع بین بوده و همه جوانب را در نظر بگیرند. داشتن آرزو خوب است و باعث بروز روحیه تلاشگری در افراد می‌گردد. همچنین ذهنیت و رفتار افراد را نیز تغییر می‌دهد. به همین دلیل بهتر است افراد در این مورد اطلاعات کافی داشته و دید منطقی داشته باشند. گاهی توانایی ها و امکانات ما برای رسیدن به آرزوهایمان کافی نیست و نباید در این مورد به خود فشار زیادی وارد کنیم.

برای دریافت مشاوره در زمینه نرسیدن به آرزوها می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

منبع: نرسیدن به آرزوها | چرا به آرزوهایم نمیرسم ؟

 

انتشار : ۲۱ بهمن ۱۴۰۲

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما